Hivernal de Campdevànol

Patrocinadors

ECO RESPONSABILITAT


Ens agradaria molt que es prestés un moment d´atenció a aquest apartat.

De l'eco responsabilitat de cadascú , ja no se n'hauria ni de fer menció, TOTHOM hauria de ser prou assenyat com per endur- se de la muntanya allò que hi ha portat, i de respectar i deixar com estava tot el que hi ha trobat.

Últimament, degut als bolets, Btt, curses , i/o activitats de tota mena, són lamentables les condicions en què es troben alguns racons de la nostra estimada pista d´entrenament "la muntanya", on qualsevol lloc és bo per alguns brètols per llençar-hi l´embolcall de l'entrepà, la llauna i la bossa, vinga!!! tot a terra!!!

També, i aquest és el nostre cas, a les curses és molt fàcil prendre un gel, una barreta, caramels etc., som-hi !!!! l'embolcall a terra!!!

Malauradament qui fa aquesta pràctica, per nosaltres no és un bon ciutadà, esportista o corredor de muntanya, ni que sigui el guanyador. Aquest embolcall que ha vingut amb nosaltres, ha de tornar amb nosaltres, i a més, pesa menys que quan era ple.

Ens agradaria que aquesta crida s'estengués per tot arreu, i que a més, ens conscienciéssim que no només és culpable qui el llença, sinó també, qui el veu i no ho cull per llançar-ho al pròxim avituallament, o bé qui ho veu i no ho denuncia (a l'interessat i a l'organització), si és el cas de que estem fet un entrenament o una cursa.

A la ciutat i als pobles hi ha gent que es cuida de netejar el que els altres embrutem ," ja paguem els nostres impostos" diran alguns de forma injustificable, però la muntanya no la neteja ningú, i algun dia (Déu vulgui que no) ens podem trobar que propietaris i ajuntaments comencin a posar traves per utilitzar la nostra estimada pista d´entrenament " LA MUNTANYA".

També recordem que passem sempre per zones de pastures, on hem de conviure amb el bestià, respectant-los, ser curosus amb els filats per no molestar als ramaders, i com no, respectar el medi en si, PERQUE HI ERA MOLT ABANS QUE NOSALTRES ens calcessim les sabatilles.