Hivernal de Campdevànol

Patrocinadors

NO ES COBRARÀ PER L'INSCRIPCIÓ A LA CAMINADA, NOMÈS ES DEMANA APORTAR ALIMENTS DE PRIMERA NECESSITAT PEL BANC D'ALIMENTS DE CAMPDEVÀNOL " El Cistell " A L'HORA DE RECOLLIR EL DORSAL


Coincidint amb les curses de l'Hivernal de Campdevànol,(18 i 19 de Febrer) i com ja es va fer l'any passat, tindrà lloc la caminada popular de l'Hivernal.

Aquesta prova és oberta a tothom que vulgui participar-hi i que tingui les facultats suficients per caminar per camins de muntanya.

No es cobrarà inscripció, la caminada es gratuïta a tothom que estigui federat, sinó ho està haurà d’abonar 3€ exclusivament en concepte d’assegurança del caminador.

Aquesta caminada té el mateix recorregut que la cursa de 12km i 550 mts de desnivell positiu. No obstant per això, i fi efecte de fer-la apte per a tothom, en funció d'edat, estat físic etc, en un punt del recorregut es pot retallar, i pujar directament a Sant Pere D'aüira sense passar pel plà de la Tomba, fent això queda un recorregut de 9Km i 460mts de desnivell positiu.

Disposarà de 1 avituallaments líquid i sòlid al km 6,9

A l´arribada hi haurà avituallament complert de líquid i sòlid.Descarrega't elTRACKde WikilocLA CAMINADA DE 9 KM NO PASSA PEL PLÀ DE LA TOMBA I VA DIRECTE A SANT PERE D'AUÏRA.