Hivernal de Campdevànol

Patrocinadors

REGLAMENT


1. Places limitades a 300 corredors a la llarga, 300 a la curta i 300 a la caminada seguint estricte ordre d’inscripció.


2. L’obertura de les inscripcions serà el dia 18 de novembre de 2023.

Inscripcions fins el dia 14 de febrer del 2024 a les 22:00 h.

L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne fora de termini i el mateix dia de la cursa amb recàrreg i sense assegurar que tingui obsequi.

El pitrall es podrà recollir a partir d’una hora i mitja abans de donar la sortida.

En el cas de no poder assistir a la cursa es retornaran els diners de la seguent manera:


Abans d´1 mes vista a la cursa el 70%

Entre 1 mes i 15 dies vista de la cursa 50%

Els últims 15 dies abans de la cursa no es retorna import.


2.1 No es farà canvi de titular del dorsal desprès del tancament de les inscripcions.


3. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l´organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

ES FARÀ UN ESTRICTE TALL DE TEMPS en els diferents punts de control. En el cas de quedar tallat, l'organització facilitarà el retorn en vehicle o recorregut alternatiu.

La cursa de 14km no tindrà talls horaris. El temps màxim per realitzar la prova serà de 4h.

La cursa de 27km tindrà 2 talls horaris:

km7 Cal Magnet: 1:45h de cursa. Els participants tallats seran desviats pel recorregut curt.

km13 Coll Roig: 3:00h de cursa. Els participants tallats seran evacuats en vehicle.

El temps màxim per completar el recorregut serà de 6h.

Qualsevol participant que arribi fora de temps a meta no apareixerà a les classificacions oficials.

En cas que decideixi seguir ho farà sota la seva responsabilitat i en cap cas sota supervisió de l´organització. En aquest cas és possible que el corredor es trobi trams desmarcats.

Serà OBLIGATORI: PARAVENT, BUFF, GUANTS, MANTA TÈRMICA, TELÈFON MÒBIL i PORTAR COBERTA LA TIBIA en cas de neu. (No portar-les en qualsevol control pot ésser motiu de desqualificació). Aquest material obligatori pot ser modificat els dies previs a la prova segons les previsions meteorològiques.

Cal dur sempre el pitrall visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.


4. Es constitueixen tres categories, dins les classes masculina i femenina: Sènior (18-39 anys), Veterans (40-49 anys) i Master (dels 50 en amunt). Podrà sol.licitar-se document acreditatiu de l’edat. En la cursa de 14Km hi ha també categoria Júnior(14-18 anys)

Hi haurà trofeus no acumulatius per als tres primers homes i dones de la classificació general i el primer de cada categoria.

El primer classificat/da local de Campdevànol també tindrà premi.


5. Tots els corredors arribats a meta havent passat els controls pel recorregut senyalitzat, rebran un obsequi dissenyat per l´ocasió.


6. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits .

Aquesta es una prova de MOLT ALT esforç físic, s´ha d´estar preparat físicament i estar en plenes condicions de salut per realitzar-la (en fer l'inscripció de la mateixa així ho declara cada corredor).

Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho serà desqualificat.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar és de 18 anys (ja complerts),14 en la cursa de 14 km. (amb autorització paterna).

Les condicions meteorològiques nomès suposaran en cas MOLT EXEPCIONAL la suspenció de la prova, l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.

En cas de suspenció no es retornaran els diners , es podràn recollir els obsequis en llocs determinats per l´organització.


7. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.


8. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.


9. Es obligatori llegir, acceptar i portar signat el dia de la cursa, el document de responsabilitat que trobareu en format pdf en l'apartat inscripcions.